Hirdetés
. Hirdetés

Elképesztő mobilt mutatott be a Xiaomi

|

Nagyot újított a kínai gyártó: a kijelző beborítja az egész telefont.

Hirdetés

Semmilyen más okostelefon-modellhez nem hasonlítható a Xiaomi Mi Mix Alpha nevű csúcskészüléke, amelynek kijelzője beborítja szinte a teljes telefont (a hátoldalt és a szegélyeket is) csupán azt a részt nem, ahol a kamerákat helyezték el. A kijelző/ház arány 180 százalékos.

Hirdetés

Nem akármilyen, 108 megapixeles felbontással büszkélkedhet a fő kamera, amelyhez egy 20 megapixeles nagylátószögű és egy 12 megapixeles tele optika társul. Mivel a mobil minden oldalát kijelző fedi el, nincs rajta előlapi szelfikamera, az önarcképeket a hátoldali kamerával készíthetjük el. Fizikai gombok sem találhatók a készüléken, a vezérlést nyomásérzékékeny gombokkal végezhetjük.

A Mi Mix Alpha a Snapdragon 855 Plus lapkakészlet köré épül, 12 gigabájt RAM-mal és 512 gigabájtos tárolóval szerelték fel, akkumulátora 4050 mAh kapacitású, amelynek töltését 40 wattos gyorstöltővel végezhetjük. A csúcsmobil korlátozott mennyiségben kerül forgalomba, Kínában átszámítva 2800 dollár körüli  áron vásárolhatják meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.