Hirdetés
. Hirdetés

Elképesztő trükköket tud a világ első holografikus Android mobilja

|

A RED fejleszti, és jövőre jelenik meg.

Hirdetés

A profi kameráiról ismert RED bejelentette, hogy jövőre piacra dobja a világ első holografikus Android okostelefonját.

A Hydrogen One Media Machine névre hallgató mobilt moduláris kamerarendszerrel szerelik fel, amely különleges képminőséget biztosít. Az eszköz azonban ennél többet is tud: 5,7 hüvelykes holografikus képernyőjén 3D tartalmakat, interaktív játékokat és holografikus többnézetes anyagokat jeleníthetünk meg, és a mobil támogatni fogja a RED H4V (Hydrogen 4-View) tartalmait, valamint a 2D és 3D VR-t, MR-t és AR-t.

A kiemelkedő hangminőségről a szabadalmazott H3O algoritmus gondoskodik, amely a sztereo hangot brutális, többdimenziós audio hangzássá alakítja át.

A RED tervei szerint a Hydrogen One csak az első darabja Hydrogen Systemnek, és vezérlőközpontjául szolgál a jövőben megjelenő moduláris rendszernek. A későbbi bővítések között olyan lehetőségek szerepelnek, mint a csúcsminőségű fotó-, film- és Hydrogen formátumú holografikus képrögzítés.

A Hydrogen One Media Machine ára 1195 dollárról indul, megjelenése 2018 első negyedében várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.