Hirdetés
. Hirdetés

Elképesztő Xiaomi-Samsung mobilos fejlesztés

|

Az új 108 megapixeles érzékelővel minden eddiginél jobb minőségő fotók és videók készíthetők okostelefonnal.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung és a Xiaomi együttműködése keretében kifejlesztett ISOCELL Bright HMX képérzékelő lapka felbontása 108 megapixel, ilyen szenzort a profi fényképezőgépek is megirigyelhetnének. A két gyártó célja a lapkával, hogy mobiltelefonokkal is lehessen olyan minőségű fényképeket készíteni, mint a csúcskategóriájú kamerákkal.

Az új képérzékelő a mobilos kategóriában egyedülálló 1/1.33 hüvelykes mérettel büszkélkedhet: a nagyobb felület révén gynege fényviszonyok közepette is jobb minőségű, kevésbé zajos felvételek készíthetők. Az eszköz az alkalmazott pixelegyesítő Tetracell technológiának köszönhetően képes utánozni a nagyobb méretű pixelekből álló szenzorok működését, ami fényesebb 27 megapixeles képeket eredményez.

Ami a videózást illeti, az új szenzorral felszerelt mobilokkal 6K (6016x3384 képpontos) felbontású, 30 képkocka/másodperces mozgóképek lőhetők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.