Hirdetés
. Hirdetés

Elkészült a tavaszi Windows 10!

|

De a megjelenésére legalább áprilisig még várnunk kell.

Hirdetés

Hirdetés

Hírek szerint a Microsoft már befejezte a Windows 10 v. 2004, más néven 20H1 fejlesztését, de a hivatalos rajt csak jövő tavasszal várható. A fejlesztő szokásos ütemezési rendjét ismerve a megjelenés hónapja április vagy május lehet.

Maga a cég korábban semmit sem árult el a következő nagy funkciófrissítés fejlesztési állapotáról, de belső források szerint a munka lezárultát decemberre tervezte, hogy a megjelenésig hátralévő hónapokban már csak a javításokra kelljen koncentrálnia.

Most úgy tűnik, december közepén csakugyan elkészült az operációs rendszer lényegében végső változata, bár természetesen ezt se a Microsoft jelentette be, viszont vannak árulkodó jelek: például lekerült a Windows Insider program résztvevőinek kiküldött csomagról a betekintő változatokat jelölő vízjel.

A Fast gyűrű résztvevői december 16-án kapták meg a 19536-os számú tesztverziót, és igen valószínű, hogy ezután már a Windows 10 20H2 tesztváltozatainak nyúzására állnak át, miközben a 20H1 a polírozási szakaszba lép tovább.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.