Hirdetés
. Hirdetés

Elkészült az Exchange 2010 SP1

|

A szervizcsomag a szokások hibajavításokon felül jó pár újdonságot tartogat.

Hirdetés

Az Exchange fejlesztői blogjában a Microsoft bejelentette, hogy augusztus 25-én elkészült a 2010-es levél- és üzenetkezelő-szerverének az első szervizcsomagja (SP1), amely már letölthető a redmondi szoftvercég oldaláról.

 

 



Az SP1 a hagyományoknak megfelelően tartalmazza mindazon biztonsági frissítést, amely az Exchange 2010 tavaly októberi debütálása óta megjelent. Emellett a szervizcsomag több új funkciót és képességet is kapott. A Microsoft mérnökei ugyanis fejlesztettek az Exchange 2010 archiválási és keresési képességén, az Outlook Web App (OWA) böngészőben futtatható szolgáltatásán, a mobil elérésen, a PowerShell kezelésen és a felhasználói felületen. Az újdonságokról bővebben a Microsoft oldalán olvashat (angol nyelven).

Az SP1 értelemszerűen az Exchange 2010 mellé telepíthető, 64 bites Windows 7 Professional, Windows Server 2008, Windows Server 2008 Enterprise, Windows Server 2008 R2 Enterprise és Standard, valamint Vista SP1 operációs rendszerek alá.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.