Hirdetés
. Hirdetés

Elkészült az Office 2013

|

Ettől függetlenül a szoftver csak jövő év elején kerül majd a boltok polcaira.

Hirdetés

A Microsoft tegnap bejelentette, hogy hivatalosan is elkészült a vállalat következő generációs irodai programcsomagja, amely a korábbi verzióktól eltérően már kimondottan érintőkijelzőkre is optimalizálva lett, továbbá minden eddiginél komolyabb felhő és csoportmunka funkciókkal rendelkezik.


Az előfizetéses alapon is elérhetővé váló szoftver ettől függetlenül csak 2013 első negyedévében kerülhet a boltok polcaira, bár a Windows RT operációs rendszerrel szerelt táblagépek korai vásárlói ennél pár héttel korábban is használatba vehetik majd, hiszen az előtelepítetten helyet kap a kérdéses eszközökön.


Az Office 2010 programcsomagot a napokban mindenképp megvásárolni kívánók számára jó hír, hogy az október 19-től kezdve beszerzett licencek birtokában ingyenesen lehet majd frissíteni a sok újdonságot hozó változatra. Az Office 2013 előzetesét bemutató korábbi cikkünk ide kattintva olvasható el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.