Hirdetés
. Hirdetés

Elkészült és letölthető a Windows Live Messenger

|

Megérkezett a Windows Live szoftverkészlet legfrissebb tagja. A Microsoft új generációs azonnali üzenetküldője, a Windows Live Messenger szerda reggeltől tölthető le. Aggodalomra semmi ok, az MSN azért megmarad.

Hirdetés

A szoftver ezen az internetes címen lesz majd először elérhető, a hónapokig tartó bétateszt tehát sikeresen befejeződött. Nem ez az első Live szolgáltatás, ami már végleges formájában áll az érdeklődők rendelkezésére, viszont ez az első igazi mérföldkő a vállalat szerint.

A Windows Live gyakorlatilag egy webes szolgáltatásokat összegyűjtő szolgáltatáscsomag. Olyan fontos eszközöket tartalmaz, mint a levelezés, keresés, vagy a szórakozás.

A Windows Live Messenger publikus béta változatát több mint 15 millióan töltötték le. A végleges kiadás külsőben és szolgáltatásokban szinte teljesen megegyezik vele, a különbség a minőségben és a teljesítményben mutatkozik meg.

Az előző, 7.5-ös - akkor még MSN Messengernek nevezett - kiadáshoz képest a legnagyobb újításnak a video- és internetes telefonálás, a fájlmegosztás számít. A Windows Live rendszerbe történő teljes integrálás magától értetődő, elvégre emiatt hozták létre ezt a márkanevet. A Live szolgáltatások egyébként minden lehetséges formában intregrálódnak egymásba, így tehát a Messengerből elérhető a Live Mail kezelőfelülete, és a későbbiekben a Live Search is beépül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.