Hirdetés
. Hirdetés

Elsötétül a Facebook

|

Megjelent a közösségi oldal új számítógépes felülete, benne a sötét móddal.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette a Facebook, hogy hivatalosan is megkezdte új számtógépes felületének bekapcsolását a felhasználók számára, vagyis immár a közösségi oldalt látogatók többsége hozzáfér az új dizájnhoz. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy elérhetővé vált az emberek körében oly népszerű sötét mód.

Akinél már bekapcsolták az új felületet, annak a képernyőjén egy, az új dizájn kipróbláásra invitáló gomb jelenik meg. A sötét üzemmód bekapcsolásához kattintsunk a gombon, majd az új felületen a jobb felső sarokban lévő ikonjára kattintással nyissuk meg a Fiók menüt, és kattintsunk a Sötét mód lehetőségen. A kikapcsolás hasonlóképpen történik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.