Hirdetés
. Hirdetés

Elvárt bevétel, gyenge éves kilátások

|

A Vodafone negyedéve a várakozásoknak megfelelően alakult, ugyanakkor a cég éves bevétele a becsült érték alsó szintjéhez lesz közel.

Hirdetés

A brit székhelyű mobilszolgáltató árfolyama kedden, röviddel a londoni tőzsde nyitása után közel 10 százalékos veszteségen állt. A bevétele alapján világelső mobilszolgáltató közölte, hogy a júniusban zárult első pénzügyi negyedévben 8,5 millió új előfizetőre tett szert, így a számuk 269 millióra nőtt. A Vodafone bevétele éves szinten 19,1 százalékkal 9,8 milliárd fontra (19,57 milliárd euró) emelkedett, ami megfelel az elemzők elvárásainak.

A vállalat most mégis azzal számol, hogy folyó pénzügyi évben a bevétele a várt 39,8-40,7 milliárd font alsó szintjéhez lesz közelebb, elsősorban a globális gazdasági lassulás miatt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.