Hirdetés
. Hirdetés

EMC FAST: az adattárolás forradalma

|

Az EMC ismertette teljesen automatizált többszintű tárolási (FAST) elképzelését és bejelentette az első olyan terméket, amely forradalmasítani fogja a tárolókezelés módszerét.

Hirdetés

A cég új fajta automatizálási lehetőségeket kínál az összes eredeti EMC tárolóplatform esetében, hogy az erőforrás-szűkében lévő informatikai szervezetek kezelni tudják az erős, kétszámjegyű éves információmennyiség-növekedést. A már kapható új EMC FAST technológiával automatizálható az adatok mozgatása a tárolórendszeren belül, több órányi vagy akár több napnyi ismétlődő, manuális tárolóadminisztrációs feladatot kiváltva. Ennek eredményeképpen az átlagos EMC FAST technológiát, nagyvállalati kategóriájú flash meghajtókat és SATA lemezmeghajtókat használó rendszerkonfigurációval magasabb szolgáltatásszintek biztosíthatók, ugyanakkor legalább 20 százalékkal csökkenthető a tárolóeszközök beszerzési és 40 százalékkal az üzemeltetési költsége.

Az EMC FAST technológiája lehetőséget teremt az információk hatékonyabb kezelésére, kisebb helyen, energiatakarékosabban, kevesebb hűtéssel, alacsonyabb tárolási tőkeráfordítással és üzemeltetési költséggel. Gondoskodik róla, hogy a megfelelő információ a megfelelő helyen legyen a megfelelő időpontban, ugyanakkor úgy van optimalizálva, hogy a legnagyobb teljesítményt és a legalacsonyabb költségeket kínálja.

Egyesíti az alkalmazások teljesítményét az aktív adatok esetében akár 800 százalékkal növelő nagyvállalati flash-meghajtók előnyeit a nagykapacitású SATA-merevlemez-meghajtók költségtakarékosságával – ezekkel az inaktív adatok esetében megabájtonként akár 80 százalékos költségcsökkentés is elérhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.