Hirdetés
. Hirdetés

Energiatakarékos adatközpontok

|

Kapacitásbővítés - több hónapos várakozás helyett heteken belül, ígéri a Schneider Electric.

Hirdetés

adatközpont schneider electric
adatközpont schneider electric
A vállalat bemutatta az EMEA régió számára tervezett új moduljait, melyek segítségével az adatközpontok energiaellátási és hűtési kapacitása 500 kW-os lépésekben növelhető. Ezzel megszűnik az energiapazarlás legfőbb oka, mivel a fizikai infrastruktúra pontosan méretezhetővé válik az informatikai terhelésnek megfelelően. A két új modullal egyszerűbbé válik az adatközpontok építése, hiszen eltűnik a szükségtelen komplikáltság, és időt, pénzt, valamint a helyszíni beépítéshez és integrációhoz szükséges erőforrások nagy részét is megtakaríthatják a szakemberek.

"A modulokkal afelé teszünk egy lépést, hogy az adatközponti fizikai infrastruktúra azonnal megvásárolható termékké váljon. Több hónapos várakozás helyett az ügyfelek heteken belül számíthatnak egy kapacitásbővítésre” - foglalta össze Tony Day, a Schneider Electric adatközponti projektekért és szolgáltatásokért felelős igazgatója.

A modulok balesetbiztonsági, energiahatékonysági, kompatibilitási és biztonsági szempontból ellenőrzöttek, ezért a tervezés hónapokról hetekre, a beépítés pedig hónapokról napokra csökken, valamint az üzembe helyezési folyamat is egyszerűbbé válik minden téren. Lehetővé teszik az infrastruktúra telepítését és skálázhatóságát az igények növekedésének megfelelően, a jövőbeni igények ismerete nélkül elvégzett, egy ütemben történő telepítések helyett. Ezek a rendszerek kiterjesztik a jelenlegi adatközpontok élettartamát az energiaellátási és hűtési kapacitások növelésével, ráadásul az adatközpontok élettartama végén könnyen átszállíthatók más helyszínre, és újra felhasználhatók.

A modulok működését gyártói ellenőrzés garantálja a helyszíni tesztek helyett, rövid szállítási határidő jellemzi, és már az üzembe helyezéskor, azonnal a maximális energiahatékonyságra van optimalizálva. Emellett az előre gyártott elemekből felépülő modulok csökkentik a meghibásodás lehetőségét, valamint a tervezési és telepítési időigényt. Az egységek nem átalakított ISO konténerek, hanem kifejezetten az adatközponti követelményekhez méretezett szerkezetben készülnek. Mindegyik megoldásnak előreprogramozott, teljesen integrált menedzsment rendszere van.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.