Hirdetés
. Hirdetés

Energiavámpírt csinál az iPhone-ból az új iOS

|

Az iOS 13-ra történő frissítés után sokkal hamarabb lemerülnek az Apple mobiljai.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple múlt hónapban nagy csinnadrattával adta ki az iOS 13-at, de mint kiderült, az új szoftver nem mindenki elismerését vívta ki.

Nem is a javításokkal és a továbbfejlesztésekkel van baj, hanem az új operációs rendszer energiakezelésével, ami sokaknak bosszúságot okoz.

A felhasználók több fórumon is arra panaszkodnak, hogy az üzemidő jelentősen megrövidül az iOS 13-re történő frissítés uátn után. Az energiakezelési hiba az iOS 13 1.2-t futtató új generációs iPhone-okat is érintheti.

Hírek szerint egyes telefonok töltés közben fel is hevülnek, de egyelőre nem tudni, hogy ez a probléma mennyire általános.

Egy felhasználó a Daily Mail című britt újságnak mindenesetre úgy fogalmaz, hogy az iOS 13.1.3 frissítés gyakorlatilag kinyírta az iPhone 7-jét. A mobil az új operációs rendszer telepítése óta két óra használat alatt lemeríti az akkumulátor töltésének hetven százalékát, ráadásul melegszik is.

Az Apple egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, így egyelőre csak bizakodhatunk, hogy a következő frissítések valamiképpen kezelni fogják a sokakat érintő problémát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.