Hirdetés
. Hirdetés

Ennek örülhetnek a Windows 10-et használók a héten

|

Jön az áprilisi frissítő kedd, és vele a Microsoft javító csomagja.

Hirdetés

Hirdetés

Az e havi frissítő kedden, amely áprilisban 9-ére esik, a Microrosoft régi jó szokásához híven ismét fontos kumulatív frissítéseket ad ki a Windows 10-hez.

A csomag biztonsági és általános javításokat egyaránt tartalmaz, és a Microsoft  néhány sebezhetőséget is kiküszöböl a rendszerben.

Fontos tudni, hogy csak a Fall Creators Update-re és az ennél frissebb kiadásokra vonatkozik a frissítés, vagyis a Home- és Pro-felhasználók közül azok örülhetnek, akik a 1709 változatnál nem régebbi Windows 10-et futtatnak.

Az Enterprise és Education eszközök verziószámtól függetlenül frissítést kapnak.

Az áprilisi frissítő kedd egyben a Windows 10 Fall Creators Update végét is jelenti: ehhez a változathoz a Home és a Pro esetében utoljára szállít frissítést a Microsoft, és ezután az újabb Windows 10 kiadások valamelyikére történő továbbfejlesztést javasolja a felhasználóknak.

Jelenleg a legfrissebb stabil változat az October 2018 Update (v. 1809), de májusban jön a következő nagy frissítés, amely már most hozzáférhető a Windows Insider program résztvevői számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.