Hirdetés
. Hirdetés

Érdemes PayPal hibára vadászni

|

A Google és a Mozilla után a PayPal is díjazza azokat, akik első kézből jeleznek számára biztonsági problémákat.

Hirdetés

A bug-vadászat eddig kifizetődő volt a Google és a Mozilla számára, akik biztonsági szakembereket, kutatók jóvoltából számos veszélyes sérülékenységet tudtak még időben felfedzni. A pozitív példa alapján a PayPal is úgy döntött, hogy megjutalmazza azokat, akik XSS (cross-site scripting), CSRF (cross-site request forgery), SQL injection vagy egyéb, az authentikációs rendszer megkerülésére alkalmas sérülékenységről számolnak be.

 



Michael Barrett, a PayPal biztonsági igazgatója elárulta, hogy kezdetben komoly fenntartásokkal fogadta a biztonsági kutatók számára kialakított jutalmazási rendszereket. Most viszont már örül annak, hogy az élet rácáfolt.

A témáról bővebben a Computerworld hírében olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.