Hirdetés
. Hirdetés

Érdi-Krausz Gábor a Twitter-buborékról

|

Néhány nappal ezelőtti hírünket, melya Twitter-buborék növekedéséről szól, Érdi-Krausz Gábor, az OKI Systems Kft. ügyvezető igazgatója kommentálja.

Hirdetés

Újabb befektetésről állapodott meg a Twitter. A cég ezzel időt nyerhet további stratégiája kidolgozásához. Bár ez egy IT-portálon megjelent hír, mégis inkább gazdasági vonatkozású. Sajnos nincs ilyen irányú tudásom, hogy pontosan tudnám elemezni az okokat, csak azt látom, hogy nagybefektetők nagy pénzeket tesznek ?trendi" vállalkozásokba. Pontosabban a sztorikba, amelyeket a vállalkozások körül szövögetnek, és amelyek egyre növögetnek.

Ennek eredményeképpen a vállalkozás értéke nő, miáltal még több pénzt tud magához vonzani (és az okos befektetők általában nyereséget realizálnak). Persze a vállalkozások igyekeznek a befolyó összegeket megfelelően használni, azaz fejleszteni, felvásárlásokkal szélesíteni portfóliójukat, növelni az értékesítést vagy a profitjukat.

A nem is olyan távoli múltban azonban voltak olyan esetek is, amikor az ilyen cégek csak nőttek-nőttek, majd a végén kipukkadtak, mint a mesebeli kisgömböc.
A Twitter-sztori még nem lezárult történet, egyelőre mindenki (bocsánat, a hozzá nem értők, mint én) kíváncsian figyeli, hogy mi lesz a mese vége..."

 

Kapcsolódó hír:

Újabb befektetésről állapodott meg a Twitter. A cég ezzel időt nyerhet további stratégiája kidolgozásához.

https://www.computertrends.hu/novekszik-a-twitter-buborek.html


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.