Hirdetés
. Hirdetés

Érintés nélküli szoftverlicenc-nyilvántartó készül innovációs forrásból

|

A fejlesztési projekt révén az IPR-Insights automatizálta a terméktámogatási tevékenységéhez kapcsolódó folyamatokat, az értékes emberi munkaidő más területeken hasznosítható.

Hirdetés

Az IPR-Insights Hungary Kft. a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal által kiírt 2020-1.1.1-KKV-START - KKV START INNOVÁCIÓ nevű felhívásra beadott 2020-00326 azonosító számú pályázaton 19 999 999 Ft támogatást nyert az "Érintés nélküli szoftverlicenc-nyilvántartó alkalmazás fejlesztése a kapcsolódó terméktámogatási folyamatok automatizálásával" című projekt megvalósítására.

A projekt keretében a SAM-Insights szoftvernyilvántartási / szoftvergazdálkodási rendszer továbbfejlesztésére került sor. Egyrészt egy heurisztika jellegű fejlesztés a SAM-Insights immár több mint 8 millió szoftverállomány adatait tartalmazó tudásbázisa alapján a szoftverazonosítás folyamatát automatizálja, másrészt az adatgyűjtő mechanizmus átalakítása révén titkosított és anonimizált módon folyhatnak az adatgyűjtések, és lehetővé vált azok távoli, az IPR-Insights telephelyén történő feldolgozása.

Hirdetés

Emellett az IPR-Insights automatikus státuszjelentéseket küldő szoftverkomponenseket és felügyeleti rendszert is készített, valamint átalakította a terméktámogatáshoz kapcsolódó belső folyamatait, és ezzel egyidejűleg bevezette a nemzetközileg is elismert Easy Redmine Helpdesk rendszert. Az új fejlesztés lehetővé teszi a SAM-Insights szoftvergazdálkodási rendszer felhasználói körének dinamikusabb bővítését is: "kisebb" nagyvállalatok vagy akár középvállalati ügyfelek elérése, illetve a külföldi terjesztés is lehetővé válik.

A fejlesztési projekt révén az IPR-Insights automatizálta a terméktámogatási tevékenységéhez kapcsolódó folyamatokat, az értékes emberi munkaidő más területeken hasznosítható. "Az új fejlesztés lehetővé teszi a SAM-Insights szoftvergazdálkodási rendszer felhasználói körének dinamikusabb bővítését is: "kisebb" nagyvállalatok vagy akár középvállalati ügyfelek elérése, illetve a külföldi terjesztés is lehetővé válik" - hangsúlyozta Zsoldos Sándor, az IPR-Insights vezérigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.