Hirdetés
. Hirdetés

Érintőbillentyűs telefon a BenQ Mobile-tól

|

Fáradhatatlanul jelenteti meg új készülékeit a BenQ Mobile: a Mallorcán tartott nemzetközi sajtótájékoztatón három új telefont mutattak be.

Hirdetés

Mostanában egymást érik a BenQ Mobile új mobilkészülékei. Július 26-án Mallorcán mutatták be az újságíróknak a három legújabb készüléket: az SL91-et, az E71-et és az E81-et.

Az SL91 a világ második érintőbillentyűs telefonja, az elsőt az LG idén júniusban mutatta be Magyarországon. Ez a máris elhíresült KG800, vagyis a Black Label Chocolate készülék. A telefon ugyanúgy szétcsúsztatható, mint az LG telefonja. A BenQ-Siemens készülékét azonban megspékelték egy kagylóformájú asztali tartóval, ami a nem fogadott hívásokat és az SMS-eket futurisztikus fényekkel jelzi. A 3G-s készülék videotelefonálásra is használható, a memória mikró SD kártyával bővíthető. A telefon 2006 karácsonyára kerül az üzletekbe.

A vékony, lekerekített formájú E71-esből kispórolhatták a már szinte alaptartozékká vált törlőkendőt, mert az a sajtóközlemény szerint tapadásmentes bevonatú, így nem kell az ujjlenyomatokat folyamatosan eltüntetni. Ennek a készüléknek is mikró SD kártyával bővíthető a memóriája. Európában 2006 szeptemberétől lesz kapható.

A harmadik készülék, az E81-es könnyű, kicsi és vékony, méretei 99,8×46,7×16,7 mm, súlya a technikai adatok szerint kevesebb mint 90 gramm. A készülék 3G-s, videotelefonálásra alkalmas, memóriája mikró SD kártyával bővíthető. A telefon Európába szeptemberben kerül a boltokba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.