Hirdetés
. Hirdetés

Érkezik a javítás az IE Google foltjára

|

A Microsoft soron kívül javítja az Internet Explorer azon rését, amely a Google elleni támadások táptalaja volt.

Hirdetés

Amint arra számítani lehetett a Microsoft nem várja meg a következő hónapban esedékes patch keddjét, hanem rendkívüli hibajavítást ad ki az elmúlt héten nagy vihart kavart Internet Explorer sérülékenységére. A redmondi szoftvercég közleménye szerint a foltozás már a mai napon - január 21-én - elérhető lesz amerikai idő szerint reggel 10 órakor. Hazai idő szerint pedig körülbelül este 6 óra körül.

 

 

ie-hiba.jpg


A rendkívüli biztonsági frissítés a Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, valamint a Windows Server 2003, 2008 és 2008 R2 operációs rendszereken futó 6-os, 7-es és 8-as verziószámú Internet Explorer böngészőket érinti. A Microsoft azt tanácsolja a felhasználóinak, hogy a lehető leghamarabb telepítsék a javítást, engedélyezve a Windows Update szolgáltatásuknál az automatikus frissítést (alapesetben be van állítva), illetve ellenkező esetben figyeljék az azon keresztül érkező csomagokat. Főként, hogy az érintett sérülékenység meglehetősen veszedelmes, kihasználásával ugyanis a támadók programokat futtathatnak a felhasználók gépein annak tudta és beleegyezése nélkül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.