Hirdetés
. Hirdetés

Érkezik az iPhone 2?

|

Az iPhone GPS-képes lesz, tud majd videót felvenni és MMS-t küldeni vagy fogadni. Az Apple SDK-t is kiad a készülékhez.

Hirdetés

Az iPhone-nak nagyon sok hibája van, és az emberek általában azt mondják rá: egy ilyen árú és ennyire hype-olt készüléktől többet várnak - akkor inkább vesznek egy Windows Mobile vagy Symbian operációs rendszerrelt felszerelt mobilt. Azonban amikor a szerencsés a kezében fog egy ilyen telefont, a látottak és tapasztaltak elfeledtetik a hibákat és hiányosságokat, és azt mondatják vele: nem érdekel mit nem tud, nekem ilyen kell! No, de milyen hibákról is van szó?

Az iPhone-közösség lelkes hackereinek hála rengeteg problémát megoldottak már a készülékkel kapcsolatban, azonban továbbra is van még ezekből. A hiányosságok közé tartozik, hogy nincs memóriakártya-foglalat, az akkumulátor nem cserélhető, nincs 3G, vaku, a kamera nem autófókuszos, és beállítási lehetőségei sincsenek.

De szintén gond lehet, hogy a Bluetooth-modul nem képes adatátvitelre, és a telefon MMS küldésére és fogadására sem képes. Az SMS-eket pedig telefonszámonként párbeszédablakba rendezi, ami bár látványos, viszont nem az üzenetek tényleges küldési/fogadási időpontját mutatja, és mivel a lista a végtelenségig bővül, egyre nehezebben töltődik majd be (és természetesen egy idő után átláthatatlan is, keresőfunkció pedig nincs).

? iPhone-pletykák az ázsiai komponensgyártóktól ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.