Hirdetés
. Hirdetés

Erős harmadik negyedévet zárt a Lenovo

|

A Lenovo csoport ma jelentette be a 2015. december 31-ével lezárult harmadik negyedévi eredményeit.

Hirdetés

A bejelentés szerint a negyedéves árbevétel 12,9 milliárd dollár volt, ami 8 százalékos csökkenést jelent az előző év ugyanezen időszakához képest, vagy 2 százalékos csökkentést változatlan árfolyam mellett. A harmadik negyedévi adózás előtti jövedelem 397 millió dollár volt, leszámítva a nem pénzbeli, egyesülésekhez és felvásárlásokhoz kapcsolódó költségeket, melyek 77 millió dollárt tettek ki, míg a bejelentett, adózás előtti jövedelem 320 millió dollár volt, amely 17 százlékkal meghaladja az elemzők becsléseit. A nettó bevétel 300 millió dollár volt, ez 19 százalékkal haladja meg az elemzők becsléseit. 

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.