Hirdetés
. Hirdetés

Esetmegoldók

|

A Budapesti Corvinus Egyetem is képviselteti magát további két másik európai egyetem mellett a Szingapúrban megrendezésre kerülő APEX Business-IT Global Case Challenge 2013 versenyen.

Hirdetés

A 3 fős csapat tagjai Halász János, Mózes Marcell és Polyák Patrik, harmadéves gazdaságinformatikus hallgatók.

 

A csapat 2011 őszén kezdett el együtt versenyezni egy hazai esettanulmány-versenyen, ahol végül 5. helyen végeztek. Ezt a lendületet folytatva jelentkeztek az egyetemi válogatóra, amit sikerült megnyerniük. Azóta töretlen lendülettel készülnek felkészítő tanáruk, Dr. Fehér Péter, illetve szponzoraik, az Evoline Informatikai Kft., illetve a T-Systems Magyarország Zrt. támogatásával az eseményre.

Felkészülésükről blogot is vezetnek, amely itt található. A verseny május 12-én kezdődik és 17-éig tart. Hazatérvén pedig egy bővebb beszámolót is írnak, amely a Computerworld későbbi lapszámában fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.