Hirdetés
. Hirdetés

ETNA dizájntelefonok

|

A koncepciótelefonok közvetlenül a konnektorra csatlakozva töltődnek, vagy éppen a kezünkre vetítik a billentyűzetet.

Hirdetés

Az ETNA nevet viselő koncepció telefont a töltőegység körül alakították ki. Az elképzelések szerint ETNA hátlapjára egy adaptert szerelnének, ami közvetlenül a konnektorhoz csatlakozna. A telefon közepén lévő, amerikai fánkhoz hasonlító lyuknak kettős szerepe van. Segítségével a telefont fel lehet akasztani, illetve tölteni is lehet.

etna.jpg

A telefon indukció hatására töltődik, a töltőn pedig egy színes gyűrű mutatná a töltés státuszát. Az adaptert nyilván arra is lehet használni, hogy a telefonnak egy állandó helyet találjunk a lakásban, és a kulcsokhoz hasonlóan a konnektorra akasszuk fel. A koncepciót a Yankoo Design oldalán mutatták be, a tervező Maxie Pantel.

etna2.jpg

Egy másik érdekes elképzelés egy viselhető telefonra vonatkozik. A 3,5 és 4G kommunikációs standardok szerint elkészített telefont - állítólag - könnyű viselni. A billentyűzete vetített, és az ujjperceinket használja a 3×4-es gombelrendezéshez. A nagyujjunkon viseljük magát a telefont, a többi négy ujjunkra vetítjük a gombokat, amelyekből pont annyi van, ahány ujjpercünk. Ez a koncepció is a Yankoo Desing oldalon jelent meg, a tervező Sunman Kwon.

finger_touching.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.