Hirdetés
. Hirdetés

Étvágygerjesztő Samsung-mobilok a láthatáron

|

Január végén, február elején debütálnak Európában a Galaxy A sorozat új darabjai.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung Galaxy A sorozata a csúcsmodellek és az olcsóbb mobilok közötti szakadékot hidalja át. 2020-ban jön a sorozat két új darabja, a Galaxy A71 és a Galaxy A51. A két mobil a prémium kategóriát képviselő Galaxy S és Note sorozat számos szolgáltatását nyújtja úgy, hogy ára eközben a megfizethető tartományban marad.

A Galaxy A71 20:9 arányú, 6,7 hüvelykes FHD+ Super AMOLED lyukasztott kijelzőt kap, hasonlóan a Galaxy Note 10 modellekhez. Az ujjlenyomat-ellenőrző a kijelző alá kerül, de még nem tudni, hogy optikai vagy ultrahangos változatú lesz-e.

Belül négymagos Qualcomm Snapdragon 730 ketyeg majd az eszközben, a hátoldalon pedig négy kamera kap helyet, köztük a 64 megapixeles szenzorú főkamera.

A Galaxy A51 nem sokban különbözik drágább testvérétől: a kijelzője kicsit kisebb lesz (6,5 hüvelykes), és az elsődleges szenzora 48 megapixeles.

Az új modellek Európában január végén, február elején indulnak; az árak egyelőre nem ismertek, de egy holland forrás szerint az A71 469,  az A51 369 dollárba kerül majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.