Hirdetés
. Hirdetés

Európába jön a Huawei egyik legizgalmasabb mobilja

|

A Honor 9X motorikus szelfikamerája igazi ínyencség.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei almárkája, a Honor bejelentette, hogy Európában is kapható lesz a Honor 9X.

A Kínában júliusban megjelent mobil érdekessége a motorikusan kiemelkedő szelfikamera, és a teljes Google appcsomag - utóbbi a Huawei elleni amerikai embargó miatt olyan meglepő.

A Honor 9X-et nagy méretű, 6,59 hüvelykes, bemetszés nélküli kijelzője és viszonylag hosszú akkumulátoros üzemideje is vonzóvá teszi.  A kamerái nem kiemelkedőek, de nem is rosszak, az ára pedig - Európában 300 eurért fogják árulni - sokmindent megbocsáthatóvá tesz.

A mobil talán legnagyobb vonzereje a motorokus szelfi kamera. A mechanizmusa hasonló, mint a OnePlus 7T Próban: igaz, kicsit lassabban működik, viszont fele annyiba kerül, és ezért a pénzért mégiscsak egy 16 megapixeles szelfi kamerát kapunk. A mobil ráadásul arra is képes, hogy automatikusan behúzza a szenzort, ha úgy gondolja, hogy összetörhet.

Ami az appokat illeti, a Honor 9X teljes Google-appkészlettel jön ki. A Honor szerint ez azért lehetséges, mert a Google még az Android szoftver engedélyének visszavonása előtt hagyta jóvá az eszközt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.