Hirdetés
. Hirdetés

Év végéig lesz ingyenes Windows 7

|

A Microsoft meghosszabbította a Windows 7 Enterprise 90 napos próbaverziójának az elérhetőségét.

Hirdetés

Egy nappal a Windows Enterprise Trial program vége előtt a Microsoft bejelentette, hogy a nagy népszerűségre való tekintettel az év végéig továbbra is elérhetővé teszi a tesztverziójú Enterprise RTM operációs rendszerét. A bevezetésen hezitáló céges felhasználók így december 31-ig 90 napig tesztelhetik a Windows 7-et még az átállás előtt, nem kell ehhez egy külön kópiát megvásárolniuk.

 

seven_aurora_.jpg


Mivel tesztverzióról van szó, ezért a korlátozások továbbra is adottak. Azaz a teljes értékű Windows 7 Enterprise operációs rendszer 90 nap után óránként újraindul, hogy így biztassa felhasználóját a vásárlásra. Mindaddig a hagyományos úton használható, mindössze 10 napon belül aktiválni kell. S fontos, hogy csak aktiválni, mivel külön termékkulcs nem szükséges a használatához (a letöltött szoftverben be van ágyazva).

A Windows 7 Enterprise RTM tesztelőinek minimum egy 1 GHz-es processzorral és egy DirectX 9 kompatibilis WDDM 1.0-ás videokártyával kell rendelkezniük. Valamint ezen felül a 32 bites rendszereknél 1 GB RAM és 16 GB tárhely szükséges, míg 64 bitnél ugyanehhez 2 GB RAM és 20 GB tárhely kell.

Fontos, hogy habár a Microsoft leginkább a nagy céges felhasználókra gondolva tette közzé a Windows 7 Enterprise RTM verzióját, a TechNet weboldalán nem nézi, hogy kik vagyunk (csupán az identitásuknál kell egy kicsit kamuznunk). Magyarán egy kis hazugság árán bárki letöltheti a 90 napos próbaverziót, amihez csak egy Live ID azonosítóval kell rendelkezni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.