Hirdetés
. Hirdetés

Ezek a hasznos új funkciók jönnek a Windows 10-be

|

Az operációs rendszer tesztelőknek kiadott legfrissebb buildjében jelentek meg az új szolgáltatások.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 operációs rendszer tesztelők számára közzétett legújabb buildjében megjelent egy új, továbbfejlesztett fájltörlési funkció a Gépház alkalmazás Tárterület moduljában, amely segít megszabadulni a felesleges, nem használt fájloktól és appoktól a lemezterület felszabadítása érdekében. Az új szolgáltatás a szerinte nyugodtan törölhető fájlok, valamint a nagyméretű fájlok listáját jeleníti meg, megadva at is, hogy az egyes fájlok mekkora területet foglalnak le.

A Microsoft a funkcióval kapcsolatban megjegyzi, hogy a Windows valójában nem tudja eldönteni, hogy az adott felhasználó törölni akarja-e, illetve fogja-e a személyes fájlokat, eltávolítja-e az appokat, valamaint törli-e azokat a fájlokat, amelyekről van már egy példány a felhőben. Az eszköz csupán összegyűjti a törölni javasolt elemeket.

A másik fontos nóvum egy Újdonságok szekció a Gépház alkalmazás Frissítés és biztonság moduljában, amely tippeket és információt nyújt a felhasználóknak Windows 10 új funkcióiról és a rendszerben végrehajtott változtatásokról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.