Hirdetés
. Hirdetés

Ezeket a Lumiákat mutatja be a Microsoft október 6-án

|

Kevesebb mint két hét múlva rántja le a leplet új mobil eszközeiről a redmondi cég.

Hirdetés

Az AdDuplex értesülései szerint a Microsoft október 6-i, New York-i termékbejelentő rendezvényén legalább három új Lumia okostelefonnal, a Surface Pro 4 tablettel és a továbbfejlesztett Microsoft Band 2 wellness karkötővel rukkol elő a Microsoft.

Hirdetés

A Lumia újdonságok között várhatóan megtaláljuk majd a Cityman kódnéven emlegetett Lumia 950 XL csúcsmodellt, amely 5,7 hüvelykes, 2560x1440 képpontos kijelzővel, 3 gigabájt RAM-mal, 32 gigabájtos belső tárolóval, egy Qualcomm Snapdragon processzorral és 20 megapixeles hátoldali kamerával büszkélkedhet.

A Talkman elnevezésű Lumia 950 valamivel kisebb 5,2 hüvelykes, de megegyező, 2560x1440 képpontos felbontású kijelzővel kerül forgalomba. Bár a két mobilnak némileg eltérő a gomb és kamera elrendezése, mindkettőt felszerelték külön kameragombbal, csakúgy, mint a korábbi Microsoft Lumia okostelefonokat.

A harmadik bejelentendő telefon a Lumia 550 lehet, amelyet 4,7 hüvelykes, 720p felbontású kijelzővel szereltek fel az AdDuplex szerint. Egy másik forrás szerint az eszköz csupán 1 gigabájt RAM-ot tartalmaz, és az 1,2 gigahertzes, négymagos Snapdragon 201 lapka köré épül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.