Hirdetés
. Hirdetés

Ezt a kiegészítőt minden Chrome felhasználónak ismernie kéne

|

Aki könnyen elveszik a böngészőben megnyitott kismillió lap között, érdemes kipróbálnia a BrainTool-t, ami rendet vág a káoszban.

Hirdetés

Akinek munkájához elengedhetetlen, hogy az interneten kutakodjon, az valószínűleg sokszor tapasztalta már, hogy egy pillanat alatt felgyülemlik a rengeteg megnyitott oldal, mely akár gépünk teljesítményét is ronthatja. A BrainTool nevű bővítmény most pontosan ennek elkerülésében segít, ugyanis egy olyan eszközről beszélünk, melynek segítségével rendszerezhetjük a nekünk fontos oldalakat.

Hirdetés

A BrainTool lényegében hasonlóan működik, mint a könyvjelzősáv, azzal a különbséggel, hogy itt az elmentett oldalak között könnyedén rendet tarthatunk. Az eszközzel képesek vagyunk mappákba rendezni a számunkra fontos oldalakat, jegyzeteket fűzhetünk hozzájuk, egy kattintással nyithatjuk meg őket, és ha már nincs szükségünk rájuk, könnyedén törölhetjük őket.

A bővítmény ráadásul nem küldi el harmadik félnek tárolásra az általunk összegyűjtött oldalakat, hiszen azokat szöveges formában a Google Drive-unkra menti. A készítők ráadásul jó pár oktatóvideót is készítettek, hogy könnyebben tanulhassuk meg az eszköz egyébként sem túl bonyolult használatát. Ezeket megtaláljuk a BrainTool honlapján, ahonnan egyből le is tölthetjük az eszközt, ha megtetszik. Az bővítmény már most hiánypótló, és mivel jelenleg a 0.5.1-es verzió elérhető, így nagy valószínűséggel további frissítésekre számíthatunk a jövőben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.