Hirdetés
. Hirdetés

Ezt a Windows 10-tippet biztosan nem ismeri

|

Egy látványos módszer a windowsos számítógép kikapcsolására.

Hirdetés

Hirdetés

Az operációs rendszer leállításának egy vicces módját kínálja ez a tipp, amelyhez először egy parancsikont kell létrehoznunk a Windows 10 munkaasztalán. Kattintsunk a jobb egérgombbal az asztalon, és a megjelenő menüben válasszuk az Új/Parancsikon lehetőségeket. Az Adja meg az elem helyét mezőbe másoljuk be a

%windir%\System32\SlideToShutDown.exe

parancsot, kattintsunk a Tovább gombra, az Adja meg a parancsikon nevét mezőbe írjuk be a parancsikon általunk választott nevét, végül kattintsunk a Befejezés gombra.

Ha ezt követően le akarjuk állítani a számítógépünket, nem kell mást tennünk, mint kétszer kattintani a parancsikonon, majd a megjelenő redőnyt az egérrel lehúzni a képernyő aljára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.