Hirdetés
. Hirdetés

Ezt tudja az iPhone 12: új szín, új dizájn és 5G

|

Bár a járvány az Apple-nek is keresztbe tett, elképzelhető, hogy korlátozott számban már szeptemberben megjelenik az iPhone-ok legújabb generációja. Összeszedtük, mit tudni jelenleg az új mobilokról.

Hirdetés

Hónapokon belül az üzletekbe kerülhet az Apple iPhone 12, és bár a gyártó általában szeptemberben szokta lerántani a leplet új modelljeiről, a mostani dátum eltérhet a korábbiaktól. Pontosan senki sem tudja, hogy a járvány mennyivel hátráltatja az újdonságok megjelenését, egyelőre csak annyi biztos, hogy még az idén kezünkbe vehetjük az új iPhone-okat. A legfrissebb hírek szerint a mobilok tömeggyártása júliusban indul, így nem teljesen kizárt, hogy korlátozott számban már szeptemberben piacra kerülhet az új iPhone.

Hirdetés

A paletta szélesül, a 2019-es három modell helyett a pletykák négy újdonságról szólnak. Az idei modellek a dizájn terén is újat hoznak: állítólag azóta nem változott ekkorát az iPhone, hogy az Apple az iPhone X-ben eltüntette róla a home gombot, és behozta a kijelző tetején a bemetszést.

Ami a méreteket illeti, jelenlegi tudásunk szerint az iPhone 12 5,4, az iPhone 12 Max és az iPhone 12 Pro 6,1, az iPhone 12 Pro Max pedig a 6,7 hüvelykes kijelzőt kap. Az iPhone 12 Max azoknak készül, akik nagyobb képernyőre vágynak, de nincs pénzük a Pro, vagy Pro Max modellre.

A források megegyeznek abban, hogy az iPhone 12 fém keretet kap: az iPhone 12 állítólag alumíniumot használ, az iPhone 12 Pro és Pro Max rozsamentes acéltokba költözik. A legtöbb modellnél megmarad a bemetszés a kijelző tetején, de a mérete csökken. Ugyanakkor lehet, hogy a legdrágább újdonság (a iPhone 12 Pro Max) esetében az üveg alá rejtik az előoldali kamerát. A pletykák szerint a színválaszték is bővül egy tengerészkék verzióval, és a hírek szerint mind a négy új modell 5G-képes lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.