Hirdetés
. Hirdetés

Facebook: külön a privát és üzleti kapcsolatok

|

A Facebookon megjelent BeKnown arra válasz, hogy az európai álláskeresők és munkavállalók 43 százaléka rendszeresen vagy gyakran használja a Facebook oldalt, és közülük 67 százalékot aggaszt a privát és a szakmai kapcsolatok keveredése.

Hirdetés

BeKnown Facebook álláskeresés munkahely
BeKnown Facebook álláskeresés munkahely
A Monster által kiadott applikáció segítségével könnyebben alakíthatunk ki szakmai kapcsolatokat üzleti partnerekkel, egykori vagy jelenlegi munkatársakkal, erősíthetjük saját szakmai imidzsünket, valamint hozzáférhetünk a Monster állás-adatbázisához. A BeKnown a http://apps.facebook.com/beknown oldalról tölthető le 19 nyelven, és minden Facebook-felhasználó számára elérhető.

„A BeKnown válasz arra a sokakban felmerült igényre, hogy miként lehet a Facebookon egyszerre szakmai kapcsolatot építeni, valamint az üzleti és a privát ismerősöket, információkat egymástól elkülöníteni" - mondja Darko Dejanovic, a Monster Worldwide globális termékfejlesztési vezetője. „Világszerte 700 millió ember éli életét a Facebookon. A BeKnownnal a munkavállalóknak és a munkaadóknak ezt az óriási hálózatát a Monster és a Facebook segítségével most szakmai célokra is hasznosíthatják."  

Az alkalmazás a szakmai kapcsolatépítést széles közönség számára teszi elérhetővé: orvosok, mérnökök, tanárok és más területek szakemberei alakíthatják ki saját hálózatukat.  A tudatos karrierépítőknek és a tehetségeket kereső munkaadóknak is új előnyöket jelent. A BeKnown alkalmazással magánszemélyek szakmai közösséget építhetnek a Monster által kialakított környezetben a Facebook felületének elhagyása nélkül, meghívhatnak ismerősöket más közösségi hálózatokból a meglévő facebookos kapcsolataik mellé, könnyen elkülöníthetik privát és szakmai kapcsolataikat, így a privát célú kapcsolatépítés, információcsere nem megy a karrier és a munkavállalói imidzs rovására, láthatják, hogy szakmai kapcsolataik közül kik állnak kapcsolatban a felhasználó számára érdekes munkaadókkal, szakmai hálózatukat összekapcsolhatják a Monster álláskereső eszközeivel. Monster-profiljukat átvezethetik személyes BeKnown-oldalukra.

A munkaadók számára előny, hogy megnyílik a Facebookon egy óriási, az egész világot átfogó tehetségbázis, ami új munkaadói megjelenési lehetőséget jelent, az álláshirdetések szélesebb körhöz juthatnak el, könnyebben elérhetővé válnak a passzív álláskeresők, akik a BeKnown alkalmazás használatával a vállalat álláslehetőségeit és megjelenéseit láthatják új munkaerő ajánlására használhatják a munkaadói és az álláskeresői közösségeket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.