Hirdetés
. Hirdetés

Februárban jön a Windows Mobile 6.1

|

Az új kezelőfelület valójában már létezik is: hasonló lesz ugyanis a Treo 500v-n található operációs rendszerhez.

Hirdetés

Nem hivatalos források szerint a 2008-as Mobil Világkonferencián (Mobile World Congress, korábban 3GSM World Congress), februárban mutatják be hivatalosan a Windows Mobile legújabb verzióját. Az új operációs rendszer nem a régit hivatott leváltani, a tervek szerint csupán új színt visz az okostelefonok életébe. A Windows Mobile 6.1 új kezelőfelületet kap majd, amely nagyban megkönnyíti az érintőképernyő nélküli készülékek használatát.

Az elképzelésnek a "körhinta" nevet adták, és valóban jól fedi egy szóban az újdonság lényegét. Egy felső sorban választunk a használni kívánt programok, funkciók közül, aztán az alsó oszlopban a keresett műveletet találhatjuk meg.

treo_500v.jpg

? Beépített exchange, Wi-Fi és Bluetooth - a cikk folytatása ť
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.