Hirdetés
. Hirdetés

Felbukkant a Microsoft titkos egere

|

Habár a kiszivárgott információk alapján az Arc Touch nem lesz forradalmian új, mégis felpezsdítette a webes közönséget.

Hirdetés

A német Notebooksbilliger webáruház oldalán a listázott termékek között véletlenül megjelent a Microsoft tavaly októberben elsőként bemutatott érintésérzékeny Arc Touch egere, amely több titkot is feltárt a készülő perifériával kapcsolatban - írja a Winfuture.de. Többek között eddig soha nem látott képeket publikáltak, amelyek alapján nagyjából már tudhatjuk, hogy miként fog kinézni az érintéssel vezérelhető egér.

 

 



Emellett a webáruház leírása szerint habár újfajta beviteli eszközzel van dolgunk, amely képes kihasználni a Windows 7 Touch képességeit, mégsem lesz forradalmian új az egér. Az Apple Magic Mouse és Magic Trackpad eszközöktől eltérően ugyanis nem lesz teljes egészében érintéssel vezérelhető, csupán a középső görgető helyén megtalálható felület lesz majd érintésérzékeny. Ezen felül a redmondi szoftvercég mérnökei a kütyüt a BlueTrack technológiával is felvértezték, amelynek köszönhetően mindenféle felületen jól kezelhető lesz.

Az árával kapcsolatban már jó ideje tartja magát a 70 dolláros pletyka, amit a német webáruház is megerősített. Adatbázisa szerint ugyanis Németországban 69,99 euróért (jelenlegi árfolyamon számolva körülbelül 19 ezer forintért) lesz megvásárolható az Arc Touch Mouse, nagyjából az Apple Magic Mouse eszközével megegyező áron.

Hogy pontosan mikor érkezik, arról ellentmondanak az információk. A kanadai Amazon mára már eltávolított - de a Google által gyorsítótárazott - oldala alapján október 7-én kerülhet kereskedelmi forgalomba. A weben olvasható pletykák ellenben szeptemberi megjelenésről beszélnek, míg az Engadget információi alapján 5-10 napon belül már megjelenhetnek a boltok polcain az Arc Touch egerek.

Természetesen ezen információkat feltételesen kell kezelnünk mindaddig, amíg a Microsoft hivatalosan be nem jelenti az Arc Touch érkezését. Mondhatni félig ezt már meg is tették, mivel hivatalos Twitter profiljukban Todd Bishop azon cikkét csiripelték ki követőiknek, amelyben a TechFlash újságírója éppen a Winfuture.de értesüléseit elemzi.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.