Hirdetés
. Hirdetés

Feledékenyek és hiányzók: a Teams segít összegezni a meetingeket

|

Új funkcióval bővül a Microsoft videokonferencia szolgáltatása, mely segít, hogy egy megbeszélésen elhangzott információk ne merüljenek feledésbe.

Hirdetés

Mostanra valószínűleg a legtöbben hozzászoktak valamilyen videokonferencia alkalmazáshoz, hiszen a legtöbb személyes megbeszélést ezeken kell lefolytatni a koronavírusnak köszönhetően. A home office egyik hátránya, hogy nem kérdezhetjük meg a kollégákat az irodában, ha elsiklottunk valamilyen információ felett a legutóbbi meetingen. Ebben segít most a Microsoft Teams új funkciója.

Ennek köszönhetően a felhasználók egy konferencia lezárulta után is hozzáférhetnek egyes hangfelvételekhez, chat üzenetekhez, jegyzetekhez és dokumentummásolatokhoz. Ez egyrészt azért hasznos, mert a legtöbben nem tudunk mindent megjegyezni, ami egy ilyen értekezleten elhangzik, emellett pedig az sem hátrány, hogy azok is tájékozódhatnak, akik valamiért nem tudtak részt venni a megbeszélésen.

A funkció februárban debütál majd, hozzá kapcsolódóan pedig érkezik majd egy "history" menü is, melynek köszönhetően könnyeben nyithatjuk meg azokat a projekteket, amiket gyakran látogatunk. Emellett a keresőfunkciók is fejlődnek, hogy könnyebben navigálhassunk a feladataink között.

Nem csoda, hogy a Microsoft egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fejlesztésre, hiszen a koronavírus kitörése óta komolyan megerősödött a konkurenciája; a Google Meet és a Zoom is szinte havi rendszerességgel áll elő funkcionalitás terén frissítésekkel a szolgáltatásaihoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.