Hirdetés
. Hirdetés

Felejtsük el az iPhone 11-et, nemsokára ugyanazt megkapjuk sokkal olcsóbban!

|

A második generációs iPhone SE-k jövő tavasszal jelennnek meg, és csak a kijelzőjük lesz kisebb, a tudásuk nem.

Hirdetés

Hirdetés

Jó ideje tudható, hogy az Apple egy új generációs iPhone SE-n dolgozik, és apránként egyre több részlet derül ki az újdonságról.

A második generációs iPhone SE 2 az iPhone 8 testét használja, vagyis kívülről úgy fest majd, mint egy iPhone 8, a hardvere viszont az iPhone 11-é lesz, csak a legdrágább iPhone-ek extrái hiányoznak belőle. Állítólag 399 dollárba fog kerülni,  ötven dollárral kevesebbe, mint a 449 dolláros iPhone 8.

Kijelzője egy 4,7 hüvelykes LCD képernyő lesz, és még Touch ID-vel is felszerelik, viszont Face ID-vel nem, mivel az iPhone 8-on nincsen bemetszés.

Processzornak megkapja a legmodernebb iPhone 11 A13-as lapkáját, kameráinak tudása azonban elmarad majd az Apple csúcsmodelljeitől.

Az Apple a pletykák szerint nagyon sokat vár a kisebb méretű új iPhone-októl, és jövőre mintegy negyven milliót akar eladni belőlük.

Végül a megjelenés időpontja: az iPhone 6 tulajdonosok számára kiváló továbbfejlesztésnek ígérkező új mobiltelefonok jövő márciusban vagy áprilisban kerülhetnek a boltokba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.