Hirdetés
. Hirdetés

Felgyorsítják az októberi Windows 10 kigyomlálását

|

A leképezett hálózati meghajtókat érintő kellemetlen hiba javítását eredetileg jövőre ígérte a Microsoft, de már idén megjelenik.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy rövidesen javítást ad ki a Windows 10 v. 1809 (October 2018 Update) leképezett hálózati meghajtókat érintő hibájához.

A cég már korábban elismerte a hibát, de a javítás 2019-re ígérte, most viszont úgy tűnik, november végére elkészül a munkával.

Ez azt jelenti, hogy a Windows 10 v. 1809 legközelebbi kumulatív frissítésében már benne lehet a javítás, de elképzelhető, hogy a Microsoft megvárja vele a decemberi frissítő keddet, amelynek dátuma december 11.

Már folyik a kumulatív frissítés tesztelése, de a hálózati meghajtóval kapcsolatos hiba javítása a hivatalos változáslistában még nem szerepel, és nem tudni, hogy később beépítik-e a szoftverbe.

A programhiba nyomán a leképezett meghajtó nem tud újra kapcsolódni, miután elindult és egy Windows eszközre csatlakozott, és az Intézőben egy piros x jelenik meg a helyén, illetve azt az üzenetet kapjuk, hogy nem lehet csatlakoztatni az összes hálózati meghajtót.

Javítás jelenleg nincs, az automatikus újracsatlakoztatáshoz szkriptekre van szükség, de a decemberi javítás remélhetőleg megoldja a gondot.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.