Hirdetés
. Hirdetés

Felhő alapú nyomtatás a HP-tól

|

Hódít a HP ePrint. A RIM, a FedEx Office és a Hilton Worldwide már a partnerek között vannak. Az 1300 szálloda mellett további 1800 FedEx Office ponton nyomtathatnak biztonságosan mobilról az ügyfelek.

Hirdetés

A HP új szolgáltatásnyújtási platformja, a HP MPS Smart Decision Suite segítségével a menedzselt nyomtatási szolgáltatást használó ügyfelek jobban tudják elemezni, jelenteni és előre jelezni képalkotási és nyomtatási eszközeik terhelését.

Indul a HP ePrint, a HP CloudPrint technológiára épülő, BlackBerry okostelefonokon futó nagyvállalati mobil nyomtatási megoldás, a cég tavaly, a RIM-el (Research in Motion) megkötött stratégiai szövetsége keretében. Ez a HP ePrint stratégiájának első gyakorlati alkalmazása, amely biztonságos távoli nyomtatóhasználatot tesz lehetővé a nagyvállalatok mobil dolgozói számára, és hamarosan elérhető lesz a FedEx Office és Hilton Worldwide nyilvános nyomtatási helyszínein is.

A HP tovább bővítette a menedzselt nyomtatási szolgáltatásait (HP Managed Print Services, MPS) igénybe vevő ügyfelek körét. Új ügyfelei többek között az ISS Facility Services, az America First Credit Union és a Rosemount Inc.

 

?A nagyvállalati ügyfelek velünk szeretnének rendet csináltatni gépparkjukban" - mondta Bruce Dahlgren, a HP IPG menedzselt nagyvállalati megoldásokért felelős alelnöke. ?A szoftverek, az ügyviteli megoldások és a mobil workflow-innovációk megfelelő kombinációjával, garantáltan megtérülő beruházást biztosítunk számukra. Mindezt a skálázható menedzselt nyomtatási szolgáltatási szerződés keretében fogjuk össze."

Egységesített szolgáltatás

A HP szerint IT átláthatóságának növelésével és a nyomtatási géppark jobb hozzáférésének megteremtésével a HP MPS Smart Decision Suite globális szinten egységesíti a szolgáltatásnyújtást és a kapcsolódó képességeket. Az ügyfelek így stratégiai képet kapnak eszközeik és megoldásaik rendelkezésre állásáról, optimalizálhatják gépparkjukat, valós időben hozzáférhetnek az információkhoz, fokozhatják hatékonyságukat és költséget takaríthatnak meg.

A távmunkaerő jobb kezelése érdekében a HP kibővítette a HP Web Jetadmin funkcionalitását. Így az ügyfelek a hálózati és USB-csatlakozású eszközöket is konfigurálhatják és szabályalapú nyomtatást valósíthatnak meg pl. automatikus duplex munkavégzéssel és a színes funkciók hozzáférésének szabályozásával.

Nyilvános nyomtatás biztonságosan

A HP a RIM-mel közösen bejelentette HP ePrint Enterprise megoldása bevezetését, amellyel a BlackBerry tulajdonosok okostelefonjukról megbízható hálózati nyomtatóikra küldhetik, és a HP ePrint által támogatott helyszíneken (pl. Hilton Worldwide és FedEx Office) is kinyomtathatják anyagaikat.

A HP ePrint helyszínek jelentős része nyilvános PrintSpots nyomtatókból álló PrinterOn hálózattal dolgozik. A PrinterOn a HP nyomtatóhálózati partnere az érintett nyomtatási helyszíneken, pl. a Hilton Worldwide szállodáiban.

 

 

A Hilton Worldwide márkáját viselő szállodák közül több mint 1300 - köztük a Waldorf Astoria Hotels & Resorts, a Conrad Hotels & Resorts, a Hilton Hotels, a Doubletree, az Embassy Suites Hotels, a Hilton Garden Inn, a Hampton Hotels és a Homewood Suites by Hilton - rendelkezik PrintSpots nyomtatókat tartalmazó PrinterOn hálózattal. Emellett a FedEx Office (korábbi nevén FedEx Kinko's) is bevezeti a megoldást több mint 1800 helyszínből álló hálózatában és biztosítja ügyfelei számára az ePrint elérését a világ legnagyobb kiskereskedelmi nyomtatási hálózatában. A rendszer bevezetésre még ez évben sorkerül.

A HP Enterprise Production Print Solutions portfólió nagy volumenű onsite, offsite és near-site nyomtatási képességeket nyújt az ügyfeleknek a Virtual Print Center használatával. A HP virtuális nyomtatási központja (Virtual Print Center) olyan, HP MPS szerződéssel rendelkező ügyfelei számára elérhető ?kulcsrakész" portál, ahol a felhasználók hatékonyan, igény szerint készíthetik el, kezelhetik és továbbíthatják a kinyomtatott anyagokat.

HP és Canon együtt a menedzselt piacon

A FedEx Office nemrégiben bejelentette, hogy a jövőben a Canont és a HP-t használja kizárólagos szállítóként bizonyos nyomtatási kategóriákban és több mint 12 ezer új Canon és HP nyomtatási eszközt telepít az Egyesült Államokban és Kanadában található 1800 szolgáltatási helyszínén. A HP és Canon együttműködése nyomán a Canon imageRUNNER ADVANCE kínálatának legújabb eszközei bevonhatók a HP MPS szerződések hatálya alá.

A HP továbbra is sokféle rugalmas beszerzési opciót kínál a HP MPS-hez az ügyfelekkel egyeztetett nyomtatási szabályok alapján. A számlázási lehetőségek: Level Pay, Base + Click, oldalszám-alapú elszámolás (Cost Per Page) és oldalszám-alapú elszámolás minimum nélkül. A HP Ausztrália, Új-Zéland és Szingapúr területére is kiterjesztette visszafizetési garanciáját (HP Printing Payback Guarantee), amely az ágazatban elsőként biztosít a vállalatok számára kockázatmentés belépést a HP menedzselt nyomtatási szolgáltatásainak világába. A HP Financial Services, a HP eszközgazdálkodási és lízing-leányvállalata finanszírozási megoldásokat és eladási-visszabérlési szolgáltatást is kínál a HP MPS konstrukciókhoz.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.