Hirdetés
. Hirdetés

Félmillió blogot költöztetett át a Microsoft

|

A Live Spaces szolgáltatásról eddig több mint 500 ezer felhasználót tereltek át a Wordpress.com-ra.

Hirdetés

A Windows hivatalos blogján Dharmesh Mehta, a Live termékmenedzsere bejelentette, hogy eddig több mint 500 ezer blogot sikerült átköltöztetniük a Live Spaces szolgáltatásról a Wordpress.com oldalára. Emellett a redmondi szoftvercég elmondása alapján további félmillió Windows Live felhasználó döntött úgy, hogy egy új blogot indít a partnerük oldalán, azaz így a Microsoft áttételesen már 1 millió új felhasználót hozott a Wordpress.com számára.

 

 



A Microsoft még szeptemberben jelentette be, hogy 2011 márciusában megszünteti a Live Spaces blog-szolgáltatását, amelynek a felhasználóit a WordPress oldalára tereli át. "Úgy döntöttünk, hogy a Windows Live Spaces-t nem fejlesztjük tovább egy konkurens szolgáltatásként, inkább a WordPress.com remek alkalmazását ajánljuk ügyfeleinknek" - írta a megállapodás kapcsán Dharmesh Mehta. A munka java azonban még hátra van, mivel a Microsoft tájékoztatása alapján globálisan 30 millió aktív Live Spaces felhasználót kívánnak átköltöztetni a Wordpress.com oldalára.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.