Hirdetés
. Hirdetés

Felpörgetik az olcsó mobilokat a Qualcomm új lapkái

|

A legújabb Snapdragonok PC minőségű grafikát, gyorsabb LTE-t és jobb kameratámogatást nyújtanak.

Hirdetés

Az olcsó okostelefonoknak sem kell többé lemondaniuk a prémium szolgáltatásokról, hála a Qualcomm új Snapdragon 425, 435 és 625 mobillapkájának. A 99-399 dolláros ártartományba eső mobilok PC szintű grafikával, szupergyors LTE-vel és nagy felbontású kamerával egészülhetnek ki, ugyanis a Qualcommnak sikerült új lapkasorozatába integrálni ezeket a funkciókat, amelyeket idáig csak a sokkal drágább okostelefonok nyújtottak.

Az új lapkák ugyanabba a processzorcsaládba tartoznak, amelybe a prémium szintű Snapdragon 820, és bár annak legfejlettebb szolgáltatását nélkülözik, képességeik lenyűgözők. A nyolcmagos Snapdragon 625-el ellátott mobilok 4K videókat tudnak majd rögzíteni, és  nagy felbontású kamerájukkal 24 megapixeles fotókat készíthetünk. A szintén nyolcmagos Snapdragon 435 integrált modeme 300Mbps le- és 100 Mbps feltöltési sebességet támogat, a belépési szintű Snapdragon 425 pedig, noha csak négy magot tartalmaz, így is 16 megapixelre emeli az alsó kategóriás mobilok kamerafelbontását.

Az új lapkára épülő első okostelefonok megjelenése a második negyedévben várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.