Hirdetés
. Hirdetés

Feltámadt halottaiból a Firefox

|

Az utóbbi három hónapban 4,2 százalékponttal nőtt a Mozilla böngészőjének használati aránya.

Hirdetés

A Net Applications netes piacelemező cég adatai szerint a Firefox böngésző használati aránya 0,8 százalékponttal 11,9 százalékra nőtt a múlt hónapban, ami a legmagasabb érték 2015 decembere óta. Az utóbbi három hónapban a Firefox 4,2 százalékpontos erősödést könyvelhetett el, visszatérve az augusztusi halál közeli állapotból, amikor csupán az internetezők 7,7 százaléka használta a programot. A böngészőpiacot a novemberben 0,8 százalékponttal erősödő Chrome vezeti 55,8 százalékos részesedéssel. A Google böngészője egyetlen év alatt 78 százalékkal növelte részesedését. Az Internet Explorert és az Edge-et együttesen a netezők 26,9 százaléka használta böngészésre novemberben, ami 1,5 százalékpontos csökkentést jelent.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.