Hirdetés
. Hirdetés

Felvásárolták a Microsoft szoftverét

|

A Microsofttól a Phase One tulajdonába került az Expression Media fájl-kategorizáló alkalmazás.

Hirdetés

Felvásárlásoknál általában a nagy hal megeszi a kis halat tendencia érvényesül, most mégis egy nem hagyományos tranzakcióról kell beszámolnunk, ahol az eladó oldalon a Microsoft, míg a vevő félnél egy kisebb cég, a dán Phase One szerepel. A redmondi szoftvercég ugyanis sajtóközleményében bejelentette, hogy médiakategorizáló és -szervező Expression Media szoftverét eladta a digitális fényképezőgépeket gyártó partnerének.

 

 


Az Expression Media a Microsoft Expression termékcsaládjának a tagja, amely lehetővé teszi a fényképek, mozgóképek és zenék rendezését, megtalálását, megosztását és nyomtatását. A redmondi szoftvercég a megoldáshoz egyébként szintén egy felvásárlással jutott, mikor 2006-ban bekebelezte az iView Media fejlesztőcéget.

Május 25-től így a dán cég veszi át az alkalmazás fejlesztését és terméktámogatását. A zökkenőmentes átállás érdekében utóbbit 90 napig még a redmondi szoftvercég is biztosítja, amely időpont után az Expression Media felhasználói már csak a Phase One-hoz fordulhatnak, ha bármilyen problémájuk lenne a termékkel.

A Microsoft Expression családja az eladástól függetlenül még így is népes marad, hiszen portfoliójukban továbbra is megtalálható lesz a webdesignerek számára célzott Expression Web, Blend, SketchFlow, Design, Encoder és a Studio bundle.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.