Hirdetés
. Hirdetés

Fizetős lesz az Extra.hu

|

Fizetőssé válik az idáig ingyenes Extra.hu tárhely-szolgáltatás, az Extra.hu ugyanis beolvad a DotRoll fizetős szolgáltatásai közé. A meglevő felhasználók kapnak valamennyi kedvezményt.

Hirdetés

Az 1998 óta ingyenesen üzemelő extra.hu tárhely-szolgáltatások áprilistól csak fizetős formában lesznek elérhetők a DotRoll égisze alatt.

Az extra.hu felhasználói előtt két lehetőség van, ha szeretnék használni a jól bevált nevüket. Az egyik, hogy vesznek 4000 forintért egy évre tárhelyet. Amennyiben nem akarnak tárhelyet használni, a .hu-s másodszintű domainekhez hasonlóan (.utazas.hu, stb) megvásárolhatják az extra.hu-s nevüket és oda irányíthatják, ahova szeretnék. (Erről bővebben a felhasználók ezen a címen tájékozódhatnak, ahogy arról is, hogy mit kell tenniük, ha inkább lementenék a honlapjukat az Extráról.)

"Az ingyenesség kényszerű korlátokat szabott a lehetőségeknek, nem tudtunk olyan minőségű szolgáltatást nyújtani, mint szerettük volna" - indokolja a lépést a cég honlapján Komáromi Zsolt, a DotRoll ügyvezetője, aki ugyanakkor elismeri: az ingyenesség elvesztése sok felhasználó pénztárcáját érzékenyen érintheti. Az ügyvezető azonban hozzáteszi: az árképzésnél lényeges szempont volt, hogy azok is juthassanak tárhelyhez, akik nem tudnak kifizetni havi 12-15 ezer forintot. A cég a jövőben szeretne a reklámmentes, megfizethető árú szolgáltatások piacára koncentrálni és a felhasználóknak kellemes árfekvéssel az átlagosnál jobb szolgáltatást nyújtani.

Az extra.hu egy darab magyar webtörténelem. A szolgáltatást a regisztráció szüneteltetése előtt fénykorában több százezer weboldal használta aktívan és naponta több mint 300 ezer ember látogatta.

Az extra.hu szolgáltatása 2008 szeptembere óta üzemel a DotRoll Kft. tulajdonában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.