Hirdetés
. Hirdetés

Fizetőssé válhat a Google Photos néhány funkciója

|

A cég a Google One előfizetés keretein belül tenné elérhetővé az alkalmazás néhány képszerkesztői lehetőségét, ami valószínűleg nem nyeri majd el a felhasználók tetszését.

Hirdetés

A Google meglehetősen sok ingyenes szolgáltatást kínál felhasználóinak, nemrég például a Google One biztonsági mentés funkciója telefonokra vagy éppen a tárhely-kezelője vált ilyenné. Most azonban kevésbé szívderítő információk érkeztek a cégóriás háza tájáról, ugyanis többen fedeztek fel olyan gyanús részleteket a Google Photos kódjában, amelyek arra utalnak, hogy bizonyos funkciók hamarosan fizetőssé válnak.

Hirdetés

A Google One olyan összetett előfizetés, melynek keretein belül a felhasználók havidíjért vásárolhatnak különböző méretű felhő-tárhelyeket, amelyekbe azután biztonsági mentéseket készíthetnek telefonos fájljaikról. A Google a jelek szerint tovább szeretné bővíteni előfizetéses kínálatát, ennek azonban néhány ingyenes alkalmazás láthatja kárát.

A Google Photos kódjában nemrég ilyen jegyzeteket vettek észre: "Mint a Google One felhasználója extra hozzáférést kapsz a szerkesztő funkciókhoz" vagy "Oldd fel ezt, és még több funkciót a Google One előfizetéssel". Sőt egyes felhasználók arról számoltak be, hogy a cég náluk már el is kezdte tesztelni a fizetős modellt:

Mivel eddig a Google Photos minden funkciója ingyenes volt, így a fizetős korlát bevezetése aligha arat majd osztatlan sikert. A cég egyelőre nem sokat árult el az ügyben, de néhány megkeresésre azzal reagáltak, hogy egyik jelenleg elérhető funkciót sem teszik fizetőssé, inkább az újonnan bevezetésre kerülő eszközök esetében kísérleteznek a Google One előfizetés kiterjesztésével. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.