Hirdetés
. Hirdetés

Flash az LG Electronics termékeiben is

|

A BenQ-Siemens után az LG Electronics is a Flash technológiát tekinti a következő lépcsőfoknak termékei fejlődésében, ezért a nagynevű vállalat is licencelte a Flash technológiát.

Hirdetés

Az Adobe és az LG Electronics elektronikai konszern licencmegállapodást kötöttek a Flash technológiával kapcsolatban. A megállapodás a Flash Lite és a Flash Player SDK (Software Development Kit) felhasználását teszi lehetővé az LG Electronics számára, így az Flash technológián alapuló felhasználói felületet tud fejleszteni, valamint Flash alapú tartalmat és alkalmazásokat - mobil és szórakoztató informatikai eszközök széles skálájához.

"Az LG Electronics elsőrangú szórakoztató elektronikai vállalat, nagyszerű termékekkel" - mondta a megállapodás kapcsán Al Ramadan, az Adobe mobil üzletágának igazgatója. "A Flash technológiával az LG továbbfejlesztheti a termékeit egy erős piacon, ahol a jól kezelhető felhasználói felület és a változatos tartalom mellett a termékek külső megjelenése is nagyon fontos a vásárlók számára."

Az LG Electronics a Flash-t elsősorban interaktív felhasználói felületek fejlesztéséhez fogja használni a legújabb digitális eszközeiben, többek között mp3 lejátszókban és mobil eszközökben. Ugyanakkor a Flash bevezetésével jelentős költségmegtakarítással is számolnak, hiszen bármilyen geográfiai és demográfiai igénynek megfelelő alkalmazást és felületet képesek lesznek fejleszteni a jövőben. Az első Flash technológiát alkalmazó LG mobiltelefon megjelenése áprilisban várható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.