Hirdetés
. Hirdetés

FlashSQL 2 - parancsok közvetlenül Flash-ből

|

A FlashSQL 2 egy komponens, aminek a segítségével SQL parancsokat futtathatunk közvetlenül a Flash-ből. A FlashSQL 2 arra is képes, hogy az SQL adatokat akár közvetlenül Flash komponensekbe (DataGrid) töltsön.

Hirdetés

A FlashSQL 2-t futásidejű SQL kérések kezelésére találták ki, ami által XML adatokat vagy más adatobjektumokat fog visszakapni a Flash. Ezentúl használhatóvá válnak a SELECT, UPDATE, INSERT, DELETE parancsok Flash-ből. A komponens képes arra is, hogy különösebb programozás nélkül betöltsön adatokat DataGrid, Textfield, ComboBox és List Box komponensekbe.

ASP, Coldfusion és PHP szervereken használható, és MySQL, MS Access, MS SQL adatbázisokból tud dolgozni.

További képességei:
- Ismeri a legtöbb SQL parancsot, mint SELECT, INSERT, UPDATE, DELETE
- A kéréseket futásidőben végzi
- Két formátumban teszi elérhetővé az adatokat: XML és Adatobjektum
- Beépített help, és működő példák
- Magasabb biztonság (POST kommunikáció a szerverrel)
- Intelligensen kezeli a cache-t
- Támogatja az UTF-8 kódolást

A FlashSQL 2 jelenleg 29 $-ba kerül. Továbbá érdemes megjegyezni, hogy a 2. verzió ingyenes minden első verziót birtokló számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.