Hirdetés
. Hirdetés

Fogkefe szuperaggyal

|

Az Oral-B iO fogkeféje figyeli fogmosási technikánkat, és elégedetten mosolyog, ha ügyesek vagyunk.

Hirdetés

Hirdetés

Bár az MWC-t lefújták a koronavírus-járvány miatt, az Oral-B európai sajtókonferencián is bemutatta az iO-t, amelynek premierje a Las Vegas-i CES-en volt.

A iO egy hat éves kutatás eredménye, és a több olyan szolgáltatást nyújt, ami újdonság az elektromos fogkefe-technológiában. A egyik ezek közül az interaktív OLED kijelző, a másik pedig az, hogy a fogkefe a kijelzőre varázsolt mosollyal honorálja, ha jól mosunk fogat.

Az Oral-B szerint az új fogkefe kiváló eszköz a helyes fogmosási technika elsajítására. Külön app tartozik hozzá, amely sokfajta visszajelzést nyújt, és a fogmosási szokásaink elemzése révén megtanít arra, hogyan, milyen erővel érdemes használnunk a fogkefét.

Az eszközön van egy továbbfejlesztett nyomásérzékelő szenzor, ami kigyullad, ha túl keményen sikálunk, és az előző változatokhoz képest javítottak a fogkefe tisztító képességén is, illetve a korábbi hat tisztítási módot egy hetedik, egyénileg beállítható móddal egészítették ki.

Az intelligens fogkefe legkorábban nyáron jelenik meg, ára egyelőre nem ismert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.