Hirdetés
. Hirdetés

Fókuszban az IT jövője!

|

A Computerworld - hagyományaihoz híven - idén is megrendezi IT-vezetői konferenciáját 2013. szeptember 19-20-a között, a balatonlellei Bavaria Yachtklubban. Tartson velünk!

Hirdetés

Nehéz a dolguk a jósoknak, különösképpen azoknak, akik az infokommunikáció jövőjét hivatottak megfogalmazni. A trendeket kívülről fújják a szakmához értők, de hogy melyik, milyen jövő előtt áll, aligha tudnák bizonyossággal megmondani.

Éppen ezért a CIO.hu 2013 konferencia komoly témákat dolgoz fel – a játékosságot sem nélkülöző stílusban és formában. Miként a színpompás alakzatokat véletlenszerűen megmutató kaleidoszkóp, e konferencia is sok elemből rakja össze a nagy képet, amely ugyanakkor folyamatosan változik – pontosan úgy, ahogy a való világban történik.

Hirdetés

A CIO.hu 2013 konferencia teret ad az infokommunikáció minden fontos eredményének bemutatására és kérdésének megfogalmazására, az előadások speciális sorrendjével pedig folytonosan változtatja a kontextust.

Felhő, nagy adat, mobilitás, BYOD, közösségi média – az unásig emlegetett és elemzett trendek interpretációja a konferencia kaleidoszkópjában új színekkel gazdagodik, és szó esik új vagy mostanában háttérbe szorult fejleményekről is, amelyeket – minden bizonnyal – hamarosan trendekként emlegetnek majd.

Konferenciánkat Braun Péter, a VISZ elnöke és Mester Sándor, a Computerworld főszerkesztője nyitják meg, majd Gonda Gábor, a HP Magyarország ügyvezető igazgatója Trendi trendek – képalkotás című előadása következik. Bódi Gábor, az NHIT elnöke a kormányzati IT magyar trendjeit veszi górcső alá, ezt követően Fehér István, az Xdroid vezérigazgatója a magyar startupok kihívásairól beszél. Kórász Tamás, a KPMG Tanácsadó Kft. igazgatója a CIO-kra váró feladatokat ecseteli a hallgatóságnak, amit Illés Márton, a BalaBit IT Security technológiai igazgatójának az IT-biztonság jövőjéről szóló bemutatója követ. Simranjeet Singh Kahlon, a Cyberoam Technologies Ltd. szakembere pedig Addressing key IT security challenges – The Cyberoam Way címmel tart előadást.

Az ebéd előtti kerekasztal-beszélgetés résztvevői Braun Péter, a VISZ elnöke / Gonda Gábor, a HP Magyarország ügyvezetője / Bódi Gábor, az NHIT elnöke /
Fehér István, az Xdroid vezérigazgatója lesznek, Mester Sándor, a Computerworld főszerkesztőjének moderálásával.

A csütörtök délutáni szekciót Boros Péter, a Quattrosoft Kft. műszaki igazgató kezdi, Fókuszban az ügyfél címmel, ezt követően a nyílt forráskóddal kapcsolatos tapasztalatait Szegfű László, Szeged M. J. Város Polgármesteri Hivatalának CIO-ja osztja meg. Az ABB Magyarország az energikus IT-rendszereket mutatja be a közönségnek, majd Hónig Péter tanácsadó, korábbi miniszter A helyzet energiája – magyar szemmel címmel tart prezentációt.

Pénteken Boris Georgiev, a Google dél-kelet európai regionális vezetőjének, Work the way you live című előadása nyitja a napot, amit Szatmári Tamás, a Revevol Hungary szakemberének Vállalat Google módra bemutatója követ. A Ricoh Hungary-tól Zöldi Csaba kereskedelmi igazgató mutatja be a munka új világát (New World of Work), majd a gyakorlati tapasztalatokat Berzsenyi Judit projektvezető osztja meg a résztvevőkkel. A Y Soft Magyarország ügyvezető igazgatója, Wolf Péter a jövő irodájának hatékonyabb irodai eszközeiről fejti ki véleményét, amit Marton Györgyi, a Tredis Consulting ügyvezető igazgatójának és Forgács Judit, az ITSH HR-igazgatójának Munkahelyi stressz avagy a pszichoszociális kockázatok felmérése a munkahelyeken című beszámolója követ. A délelőtti HP Magyarország-előadás után, amit Bolla Szilárd kelet-európai üzletfejlesztési vezető tart, Ramsés Gallego, az ISACA nemzetközi elnökhelyettese érkezik a színpadra, aki a COBIT 5-ről osztja meg tapasztalatait, végül Takács Tibor, a VISZ elnökhelyettesének moderálásával további, CIO-kat érintő kérdések és kihívások kerülnek terítékre a kerekasztal-beszélgetésben.

A konferencia a szakmai előadásokon túl szórakoztató programokat, izgalmas borkóstolót- és koktélshowt is tartogat a résztvevők számára Lajsz András mixer, és Laár András szereplésével. Itt rendezzük meg Magyarország első CIO Regatta versenyét is, amelyet a szakmai programok után bonyolítunk le a Balatonon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.