Hirdetés
. Hirdetés

Folyamatintelligencia látványosan

|

Egy jó dashboard többet mond ezer adatnál. A Software AG ARIS Aware megoldásával nemcsak az analitikai és az informatikai szakemberek, hanem az üzleti felhasználók maguk is készíthetnek ilyen műszerfalakat folyamataik biztos felügyeletéhez.

Hirdetés

A Software AG folyamatmenedzsment-platformjának 10-es verziójában jelent meg az ARIS Aware, amely a vizuális analitika fejlett eszközeivel teszi áttekinthetővé a bevezetett folyamatok tényleges működését, megbízható adatokkal segítve a javításukat célzó döntéseket. Kész sablonokat ad például a vállalati architektúra, az ügyfélélmény és a folyamatteljesítmény menedzseléséhez, amelyek könnyen testre szabhatók, megkönnyítik a különböző mérőpontokból érkező adatok együttes elemzését önkiszolgáló módon, a mérőszámok összefüggésbe helyezett, történetté fűzött megjelenítését grafikonokon és műszerfalakon - nemcsak az adattudósok, hanem az üzleti vezetők számára is.

Hirdetés
          

- Egyetlen keretrendszerben kezeli az ARIS Aware a folyamattervezést és a monitorozás adatait, együtt jeleníti meg az elgondolt és a valós működést, kimutatja az eltéréseket, így azok gyorsan korrigálhatók a még jobb üzleti kimenetelhez - mondta Szűcs Tamás, a Software AG kizárólagos magyarországi képviseletét ellátó itelligence Hungary Digital Business Transformation üzletágának vezetője. - Segít ebben az integráció is a folyamatok körüli együttműködést támogató ARIS Connect platformmal, amellyel az innovatív folyamatok építéséhez és menedzseléséhez szükséges információk vállalati szinten megoszthatók.

Szűcs Tamás, az itelligence Hungary Digital Business Transformation üzletágának vezetője           

A dolgok internetére épülő folyamatok menedzselését különösen megkönnyíti, hogy a Software AG Cumulocity IoT-platformjával és Terracotta in-memory adatbázisával szintén integrálta megoldását, a szenzoradatok valós idejű feldolgozása így nem okozhat gondot. Kulcsfontosságú eszközöket ad az ARIS Aware a törvényi megfelelés követelményeinek teljesítéséhez is, amelyekkel a vállalatok mindig pontos képet kapnak a folyamatokba bekapcsolt adatforrásokról és az adatok felhasználásáról.

- Több ügyfelünk az ARIS eszközeivel alakította ki és monitorozza a NAV felé történő automatikus, online számlaadat-közlés folyamatát - mondta Szűcs Tamás -, akár napi százezres nagyságrendű számlamennyiségre méretezve.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.