Hirdetés
. Hirdetés

Fontos, beállítást könnyítő funkció jön a Windows 10-be

|

Gyorsabbá válik majd az alapértelmezésbeli alkalmazások beállítása.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 tesztelőknek hozzáfárhetővé tett legújabb buildjében az egyik legfontosabb újdonság a Gépház alkalmazás jelentős továbbfejlesztése az alapértelmezésbeli appok beállítása terén.

Az operációs rendszer egy későbbi kiadásában megjelenő újítás lehetővé teszi majd a felhasználóknak, hogy többféle információ (fájltípusok, protokollok stb.) birtokában dönthessenek arról, hogy adott művelethez (például a képek megtekintéséhez vagy a videók lejátszásához) mely alkalmazást használják alaphelyzetben.

Ez azt jelenti, hogy a konfigurálást sokkal gyorsabban elvégezhetik majd, ehhez nem manuálisan végigbogarászniuk a lehetséges programok listáját.

Egyelőre nem tudni, mikor jut el a továbbfejlesztés a nagyközönséghez, az Insider tesztprogram résztvevői is csak fokozatosan kapják meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.