Hirdetés
. Hirdetés

Fontos dátum a mai a Windows 10 történetében

|

Közel három hét halasztás után április 30-án jelenik meg a Windows 10 tavaszi nagy frissítése.

Hirdetés

Hirdetés

Végre elkészült a Windows 10 eredetileg április 10-én esedékes, de egy súlyos hiba miatt halasztást szenvedő következő változata, az April 2018 Update (1803-as verziószám), korábbi nevén a Spring Creators Update, kódnevén a Redstone 4. A Microsoft ígérete szerint a telepítése minden korábbinál kevesebb időt vesz majd igénybe az offline időtartam csökkentésének köszönhetően.

Yusuf Mehdi, a szoftvergyártó óriás Windows and Devices Group részlegének alelnöke blogbejegyzésében azt írja: "a Windows 10 April 2018 Update-tel vissza akarunk adni a felhasználóknak valamennyit abból, ami a legértékesebb a számukra, az időt. Reményeink szerint több időt tölthetnek olyasmivel, ami a leginkább számít nekik: kreatív tevékenységekkel, játékkal, munkával vagy egyszerűen azzal, amit a legjobban szeretnek csinálni a számítógépen."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.